Bebe is coming

Mmm da ... Vineri intru în săptămâna 36 de sarcină și bebelușa este tot mai activă. De acum încep numărătoarea inversă și trec prin diverse stări .... Pe de-o parte sunt foarte nerăbdătoare să ne cunoaștem și să o țin în brațe și pe de altă parte îmi este frică de momentul nașterii!

Nici până în momentul de față nu știu dacă să nasc natural sau cezariană. Inițial îmi doream cezariană deși îmi este frică de anestezie și nu mă încântă gândul că voi rămâne cu o tăietură dar și în momentul de față consider că această variantă m-ar face să trec mai ușor peste acest moment. Depinde de ce articol citesc ... citesc unele care nu susțin cezariana și mă gândesc că ar fi de preferat natural și invers.

Sunt momente în care mi-aș dori natural însă teama mea de durere este mult prea mare și am auzit și cazuri în care travaliul a durat și 12 ore. Am să vă țin la curent cu hotărârea luată însă în momentul ăsta nici eu nu știu prea bine.

Oricum ar fi trebuie să îmi pregătesc bagajul de spital pentru că de acum bebe poate veni oricând. Altă problemă și cu acest bagaj pentru că am găsit diverse lucruri care trebuie să le iei cu tine și dacă ar fi după mine mi-ar trebui un troller.

Am zis inițial că nu cumpăr nimic pentru bebe înainte ca el să apară însă pe diverse site-uri am citit că trebuie să am la mine câteva body-uri, mănuși să nu se zgârie, etc. M-am dus la H&M și am căutat cele mai mici lucruri pentru bebeluși și nu mă mai putea dezlipi de acele hăinuțe mici și parcă aș fi cumpărat o grămadă. Să vă arăt ce am luat ...
Primele body-uri le-am cumpărat din Carrefour pentru că mi s-au părut drăguțe și ulterior am flat că sunt cele mai bune pentru că se desfac cu capse și în față și nu trebuie să  mă chinui sau să chinui copilul să îi bag căpușorul în bluzică. Deci pentru cine vrea să mai facă astfel de achiziții să țină cont de acest aspect pentru că eu nu am știut. Restul hăinuțelor le-am luat de la H&M adică alte 2 body, mănuși și ciorăpei.

Mulțumită că am bifat acest aspect de pe listă am trecut mai departe și am zis să îmi iau o cămașă de alăptat cu halat care este foarte drăguț. Nu m-aș fi gândit eu la acest aspect dar pe listă scrie negru pe alb că așa ceva ar trebui deci trebuie să mă conformez.
În dreptul gâtului are de o parte și de alta niște năsturei care cică favorizează alăptatul .... voi vedea cât de utilă este. Important este că am și halat și are și un buzunărel care cică AJUTĂ :). În afară de asta mi-am luat și un sutien de alăptat care nu îmi place deloc și nu știu dacă îl voi purta dar ... l-am cumpărat.

Sper ca după ce voi termina de făcut toate cumpărăturile să fac o postare punctuală în care să vă spun exact ceea ce vă trebuie și ce nu!

Comentarii