Importanța cremelor antivergeturi

Încă de când am rămas însărcinată am primit multe informații printre care și sfatul să folosesc creme antivergeturi. 

Am început cu o cremă pe care o găsiți în magazinele DM. Aceasta mi-a fost recomandată de prietena mea cea mai buna care acum 4 ani a născut gemeni și deși a avut o burtică măricică nu a avut nici o vergetură. Am folosit și eu 2 tuburi din aveastă cremă însă consistența cremei mi se părea prea puțin hidratantă și în urma unor căutări pe internet am dat peste o nouă cremă care era lăudată și ea. Recunosc că atâta vreme cât am folosit crema asta nu am avut nici un fel de probleme.

Am găsit apoi această cremă pe internet cu niște review-uri destul de buna. Crema am găsit-o și în DM la prețul de 15 lei. O perioadă am folosit această cremă singură și recunosc că mi-au apărut câteva semne finuțe de vergeturi pe aripioare. Curios este faptul că zilnic mă dau cu cremă și nu se întâmplă să uit și destul de rar mă dădeam de 2 ori pe zi. Abia îmi cumpărasem un al doilea tub din această cremă când am descoperit micile vergeturi pe piele așa că am început o nouă investigație să văd ce pot folosi în continuare.

O altă prietenă este însărcinată iși ea am întrebat-o ce creme antivergeturi folosește. Ea mi-a spus că medicul ei ginecolog a sfătuit-o să folosească ulei de migdale dulci pentru că este singurul care dă rezultate și că restul cremelor nu sunt atât de eficiente. În momentul de față folosesc doar acest ulei de migdale dulci pe care l-am achiziționat după site-ul elemental. 
Nu are nici un miros și intră foarte ușor în piele. Înainte să primesc acest ulei de migdale dulci am folosit uleiul de macadamia pe care îl aveam în casă și am citit pe internet că și acesta este antivergeturi. Uleiul de macadamia era hidratant însă avea un miros ușor greoi și pielea rămânea grăsimoasă o perioadă de timp până se absorbea complet.

Sfatul meu este să nu neglijați acest aspect și în perioada în care aflați că sunteți însărcinată să folosiți creme sau uleiuri ... asta în funcție de pielea fiecăruia și de cât de bine îi face. Am cunoscut și fete care nu au folosit pic de cremă și nu au avut probleme însă nu are rost să mergeți la ghici. Trebuie să vă gândiți că de aceste vergeturi nu mai puteți scăpa așa că trebuie să aveți grijă de voi!

Comentarii