Diagnosticata cu Trombocitemie esentiala(2)



Împreună cu iubitul meu am decis să facem un bebe. Am încercat o lună, două, trei ...
Am început să citesc mai mult referitor la acest subiect și să adun cât mai multe informații. Am zis să vorbesc cu hematologul meu să îl întreb dacă trebuie să fac ceva special în cazul în care vreau să rămân însărcinată. Mi-a spus că trebuie să îmi fac o analiză ... profil complet trombofilie. Când am fost să văd cât costă am rămas șocată pentru că analiza asta costa 1.400 lei. M-am gândit că în momentul în care voi rămâne însărcinată îmi voi face această analiză.

După cele trei luni de încercări eșuate m-am gândit că ar putea fi o problemă din punct de vedere medical și am zis să mă duc la un control ginecologic. Întâmplător sau nu am găsit o prietenă veche la spital care de 2 ani profesează ca medic ginecolog în Galați și ea m-a consultat și mi-a spus că nu ar fi nici o problemă care să mă împiedice să fac copii. Mi-a dat 2 pastiluțe care să îmi crească gradul de fertilitate(parcă asta a fost explicația dată) și mi-a spus să stau liniștită că are mână bună la făcut copii și voi rămâne însărcinată. Eu am luat un ovul de Arefam de 200mg doar seara și câte o pastiluță de acid folic pentru că ulterior am citit că este bine să începi tratamentul cu acid folic înainte de a rămâne însărcinată.
 

Am înțeles că o persoană de 20 de ani are 3-4 zile de ovulație(zile în care poate rămâne însărcinată) și pe măsură ce înaintezi în vârstă aceste zile scad. Nu mi-aș putea explica cum pică aceste zile și în cele 3 zile trebuie să lucrezi intensiv ca să încerci să se prindă ceva.  În fine o faci din plăcere sau cu gândul la un rezultat bun ....

Cum am văzut că întârzie o zi, două .... m-am gândit să îmi iau un test de sarcină și să văd rezultatul. Rezultatul a fost .... o dungă roșie și una rozie !!!! Din câte am văzut eu pe cutie trebuiau 2 dungi roșii. Am zis că nu sunt însărcinată pentru că nu arăta ca pe cutie și m-am hotărât  să mai cumpăr un alt test și surpriză .... am avut același rezultat. Am început să caut pe net filmulețe imagini .. .etc cu probleme similare cu ale mele și am aflat că sarcina e la început și dacă refac testul după 2-3 zile îmi vor ieși 2 linii roșii. Am sunat-o pe doamna ginecolog care mi-a confirmat că sunt însărcinată și mi-a dat și câteva instrucțiuni.

Mi-a spus să mă duc să îmi fac o analiza HCG total prin care va ieși câte săptămâni am exact (asta în eventualitatea în care aș fi fost însărcinată). Analiza am făcut-o la o clinică particulară și a costat 30 de lei iar rezultatul a venit în 3 zile. Rezultatul a fost unul mai mult decât mulțumitor și anume din analiză a ieșit că sunt însărcinată în 2-3 săptămâni. Parcă așteptam această veste și eram în culmea fericirii.
Având în vedere că am o relație foarte bună cu ginecologul meu am sunat-o și i-am spus rezultatul. Mi-a spus și ea același lucru .... trebuie să fac analiza scumpă de care vă spuneam mai devreme și anume profilul complet de trombofilie pentru că prin această analiză se pot vedea cauzele care ar putea declanșa un avort în cazul meu (se referea la trombocitemie). 

În afară de această analiză mi-a spus să iau 2 pastile Fenibion 1 care este um complex de vitamine printre care și acid folic(am terminat cutia de acid folic prezentată mai sus și am luat doar această pastilă) și care se ia în primul trimestru de sarcină și Arefam care este un fel de ovul care trebuie să iau de 2 ori pe zi adică dimineața și seara. Fenibion 1 a costat 52 lei o cutie de 30 pastile și Arefam a costat 37 lei o cutie de 30 capsule.

Comentarii

  1. Wow...eu de aproape 3 ani nu resesc sa raman insarcinata....eu in schimb am rh negativ si hpv pozitiv dar mi-a zis doctorita ca nu e nici o problema...dar dupa ata timp ma gandesc ca totusi poate este ....felictari pt bebe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astazi mi-am facut si eu RH si al meu tot negativ este. Am inteles ca asta nu ar fi o problema poate ar trebui sa discuti cu un specialist(asta in eventualitatea in care nu ai facut-o). Cica se pot face nu stiu ce analize .... imi zisese ginecologul la inceput dar asta in eventualitatea in care dupa un an de incercari nu aveam rezultate

      Ștergere
    2. da , am fost a zis ca nu e problema la prima sarcina....a zis ca rh nu are nimic cu faptul ca inca nu am ramas insarcinata

      Ștergere
  2. Buna si eu am rh negativ si sotul pozitiv ,avem 2 copii ,unul de 8 si unu de 2 ani ,la nastere exista un vaccin care il faci si nu mai ai probleme ,poti face si alti copii,nu afecteaza nimic (vaccinul l am luat separat din farmacie si costa unde la 500 lei

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut inima zdrobită în ultimele 9 luni după ce David s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut mărturiile unor oameni despre Dr. DAWN, am fost foarte încântată să-i cer ajutor. Mi-a explicat tot ce trebuia furnizat pentru a efectua vraja de împăcare și am avut încredere în el din toată inima. În exact 3 zile, iubitul meu, care m-a bântuit luni de zile, m-a sunat de 17 ori pe loc. Am fost șocat pentru că el a fost cel care m-a blocat și s-a mutat. Acum suntem fericiți împreună și așteptăm primul nostru copil împreună. Vreau să-l apreciez pe dr. DAWN pentru marele său ajutor și, de asemenea, să alertez publicul despre acest om grozav. Contactează-l personal dacă ai nevoie de ajutorul lui pentru a te reuni sau pentru a rămâne însărcinată sau poate ai nevoie de alte ajutoare.
    Whatsapp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu