Scaun de masa Pocket Lunch Chicco

Pe 5 februarie Criss a împlinit 6 luni şi tot de atuci a început şi diversificarea. Până acum a fost alăptată exclusiv.

Ea nu stă singură în funduleț și nu vreau să o forțez în nici un fel. Am lăsat-o să stea între perne dar se pare că nu vrea singurică. Am tot citit pe internet că nu este bine să o forțez și din acest motiv nu m-am grăbit să cumpăr mai devreme un scaun de masă.

Când am fost la munte(săptămana trecută) am fost la un restaurant unde avea scaun de bebeluș și a stat cumințică în el și ne-a privit. Ăsta a fost și momentul în care m-am decis să cumpăr un scaun. Chiar dacă ea nu stă singură în funduleț măcar o pun în bucătărie în scăunel lângă mine ca să nu mai fiu nevoită să o țin în brațe. 
Inițial am văzut la Carrefour un scaun Lorelli care costa 200 lei. Am plecat de acasă împreună cu soțul meu hotărâți să îl cumpărăm pe acela. Între timp l-am văzut pe acesta de la Chicco care mi s-a părut mai solid și avea cam toate funcțiile pe care mi le doream.

Îmi doream de la un scaun să aibă cel puțin 2 poziții a spătarului în așa fel încât să pot lasă spătarul mai pe spate pentru o poziție mai comodă, să aibă suport pentru picioare, tăvița are și ea 3 poziții și poate fi mutată în funcție de preferință, se strânge foarte ușor și se poate transporta foarte ușor, are suport pentru jucării sub scaun, are un spațiu special prevăzut pentru căniță, centură cu prindere în 5 puncte, husa se șterge ușor și modelul îmi place enorm. Pot spune că acest scaun îmi satisface toate cerințele.

La Carrefour acest scaun costa 320 lei. Eram hotărâți să îl cumpărăm și soțul meu căuta un scaun nedesfăcut în afară de cel expus .... când apare o mămică și ne sfătuiește să mergem la reprezentanță la Chicco că ne face card membru cu care avem 10% reducere și acolo găsit un scaun puțin mai mare care are mai multe funcții la același preț. Eram porniți să cumpărăm și fiindcă era sâmbătă am plecat grăbiți spre magazinul Chicco ca să nu închidă că era deja ora 14.00

La magazinul Chicco am găsit scaunul de care ne spusese doamna din Carrefour dar costa 700 lei ... enorm de mult. Ce-i drept avea foarte multe chestii și multe erau reglabile dar parcă era exagerat. Modelul pe care vi l-am arătat era cu 14% reducere și avea acest scaun în culoarea iceberg( un gri deschis) la prețul de 290 lei. L-am dus la mașină și când să-l plătim ne-a anunțat că a fost scoasă oferta și nu a fost anunțat magazinul ... etc.

Întâmplător sau nu a zis că a băgat o nouă ofertă. Adică scaunul de masă cu o jucărie de baie 350 lei. 
Am primit jucăria Bubble Island care costa 100 lei și așa am ales culoarea pe care o vroiam eu la scaun adică acel roz care este în prima poză. 

Jucăria am apucat să o testez și nu este cine știe ce. Sincer nu merită un milion  și ca să funcționeze ca lumea trebuie să aveți spumă. 

Ce părere aveți despre scaunul Chicco Pocket Lunch?

Comentarii

  1. Am tot citit pe internet că nu este bine să o forțez și din acest motiv nu m-am grăbit să cumpăr mai devreme un scaun de masă. scaun de masa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o consider fortare! Asa si intre perne daca o pui ai putea sa o consideri fortare. Eu o pun acolo cat mananca si mai sta maxim 30 min in timpul zilei. Pe mine una m-a ajutat mult.

      Ștergere
  2. Buna!

    Vreau sa te intreb daca acest scaun, avand 2 pozitii, este vreuna la 90 de grade sau ambele sunt inclinate spre spate cum vad de pe internet?
    Am inteles ca nu e ok sa fie inclinat spre spate, ci copilul trebuie sa stea cu coloana dreapta, in caz de inec sau orice altceva, sa fie pe pozitii...
    Eu am primit acelasi scaun, cadou la botez, dar l-am dus in boxa si nici nu m-am uitat la el, ma gandeam ca ma ajuti putin cu info pana ajung la el sa-l desfac, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna

      Scaunul are 2 pozitii. Prima pozitie este un fel de 90 grade dar putin lasat pe spate. Nu mult. Nu este o fortare a copilului sa stea cu spatele drept pentru ca nu trebuie iar a doua pozitie este putin mai pe spate. Nu exista nici un pericol de inec din privinta acestei pozitii, vei vedea. In plus la inceput sta foarte putin in scaun. Efectiv cat mananca dar pe parcurs ii mai poti lasa in scaun la desene sau sa se joace si tu sa faci alte activitati. Eu sunt foarte multumita de acest scaun si desi am platit putin mai mult pe el consider ca merita!

      Ștergere
    2. N-am zis nimic de fortare sau n-am inteles ce ai vrut sa spui. Ziceam doar ca, in cazul in care se ineaca el sau ceva, e mai ok sa nu fie lasat deloc pe spate, sa stea drept la masa. Oricum, eu am gasit pe net scaunul si spune de 3 pozitii de reglare(o fi vreun model nou... eu l-am primit in octombrie 2015), deci sper sa fie cum vreau eu, oricum o sa vad curand cand il desfac :D Merci mult ca mi-ai raspuns!

      Ștergere
    3. Eu la 6 luni am pus-o in scaun si inca nu statea extraordinar de bine in fund. Nu te panica pentru ca nu se ineaca. Nici nu mananca prea mult. cateva lingurite si oricum alea trebuiesc pasate foarte fin! Te pup si daca mai ai nevoie de ajutor ma poti intreba

      Ștergere
    4. Pai asta e, ca eu vreau sa incerc autodiversificare(blw), adica ii dau bucati si el mananca singur. Nu diversificare clasica, cu mancarea pasata si cu lingurita :)

      Ștergere
  3. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu