Cum poți scăpa de tusea persistentă de pe timpul nopții

Tusea poate crea un adevărat disconfort copiilor. Evident că orice problemă de sănătate este deranjantă doar că tusea din timpul zilei poate fi mai ușor tolerată. Eu vreau să vă spun despre remediul găsit de mine pentru tusea din timpul nopții și ce soluție am eu pentru această problemă.


Vreau să menționez din start că nu recomand nimănui să ia pastile după ureche și nici să administreze pastile după informațiile de pe internet. Nici o tuse nu seamănă cu alta și nici un roșu în gât nu are același tratament. Este recomandat să mergeți la un pediatru care să consulte copilul și să primească exact acele medicamente de care el are nevoie.

Remediu pentru tusea persistentă

Știu că tusea la copii poate fi periculoasă și că se poate duce foarte ușor la plămâni. Tocmai din acest motiv eu aștept 2, maxim 3 zile și dacă nu-i trece prin metodele tradișionale apelez la un medic specialist. Pentru că mă duceam mereu cu diverse probleme legate de răceală, am văzut că acest sirop Ketof apărea destul de des pe rețetele primite de mine. Doctorița este foarte drăguță și mă lămurește de fiecare dată așa că mi-a spus că acest sirop calmează doar tusea apărută pe timpul nopții.


Acest sirop poate fi administrat o dată ce tusea se instalează seara sau poate fi combinată cu restul tratamentului. Am înțeles că liniștește puțin și rezultatele le-am văzut imediat. Cred că au fost foarte rare cazurile în care tusea a cedat mai greu. De obicei, rezultatele se văd destul de repede chiar dacă am citit că are nevoie de cel puțin 30 de minute ca acesta să-și facă efectul.


Siropul poate fi cumpărat chiar și fără rețetă. Acum m-am obișnuit și îl am în casă pentru micile probleme care pot apărea pe nepusă masă. Fetița mea are 5 ani și medicul i-a dat 5 ml de sirop/seara, dar puteți întreba la farmacie ca să vă spună exact cantitatea de care aveți nevoie. Pe prospect este menționat dozajul pentru fiecare categorie de vârstă în parte, dar având în vedere că nu-l cumpărați la recomandarea unui medic ar fi bine să întrebați măcar farmacistul ca să vă asigurați. Ulterior puteți să consultați și prospectul pentru a vă convinge exact.

Evident că este de preferat să nu vă loviți de astfel de probleme. De preferat ar fi să nu folosiți medicamente după ureche sau dacă problema persistă să consultați un medic.

 

Comentarii