Haine gravida H&M

Acest articol trebuia să fie primul de acest gen însă deși hainele le-am cumpărat acum aproape o lună am tot amânat să le pozez din diferite motive. Am ales să vă povestesc despre hăinuțele de gravide de la LIDL pentru că pe acestea le găsiți doar zilele astea.

Singurul magazin în care am putut găsi un stand special pentru viitoarele mămici a fost H&M. Am intrat în magazin plină de speranțe că îmi voi cumpăra și eu primele mele haine de graviduță deși pe de altă parte nu aș vrea să investesc foarte mult în acest gen de haine pentru că nu voi mai avea ocazia să le port și altă dată pentru că sunt speciale pentru această perioadă.

De-a lungul timpului am văzut diverse persoane însărcinate care erau puțin cam ciudat îmbrăcate și tot timpul mă gândeam că nu trebuie să îngrețoșez pe nimeni. Unul din exemplele care îmi vin acum în minte este ca o gravidă să poarte o bluză puțin cam mică și să i se mai vadă și o bucată de burtă.

Am fost puțin dezamăgită când am ajuns în fața standului cu haine pentru viitoarele mămici pentru că nu aveam atât de multe modele de ales așa că am plecat cu o grămadă de haine la cabină. Eu înainte de a rămâne însărcinată purtam mărimea M așa că toate produsele mi le-am luat M însă îmi erau mari așa că a trebuit să îmi schimb produsele cu o mărime mai mică așa încât ele au fost înlocuite cu mărimea S.

 La capitolul tricouri am găsit doar 2 modele și mi le-am cumpărat pe amândouă. Acesta este unul dintre ele care este dintr-un material elastic care este puțin sintetic dar se comportă ok. Se întinde foarte bine pe piele și cred că îl voi putea folosi cu brio până la sfârșitul sarcinii. Totuși mi se pare puțin cam lunguț dar asta este. Ceea ce îl face special pentru gravide sunt acele încrețituri în dreptul burții care îi permite să se întindă cât mai mult va fi nevoie. Prețul tricoului a fost de 30 lei și dacă rețin bine mai erau încă 2 culori pentru acest model.
Acesta este cel de-al doilea tricou și îmi cer scuze încă de pe acum că nu este călcat însă vroiam să fac această postare și sincer nu aveam nici un chef să mă apuc să-l calc.Acesta este din bumbac și are  ceva spațiu în dreptul burticii pentru a nu deranja. Prețul tricoului a fost de 30 lei.
Având în vedere că nu prea m-am îngrășat la corp ci cea mai mare schimbare este la burtică pot spune că pot folosi și din bluzele vechi pentru că nu toate bluzele mele erau mulate.

Deși am probat atunci când mi-am cumpărat această cămășuță nu știu cum am făcut de mi-am luat mărimea M care îmi este puțin cam mare. Acum aștept să îmi mai crească burta pentru că în felul ăsta cred că îmi va veni cămașa. Aceasta are un elastic la spate care atunci când burtica crește să îi poată permite să se întindă cât este nevoie. Prețul acestei cămășuțe a fost de 60 lei.
Aceasta este prima mea pereche de colanți pentru gravide adică are un material care vine peste burtică în așa fel încât să nu deranjeze în nici un fel. Elasticul se termină exact sub sâni și recunosc că mă mai enervez câte o dată pe el .... dar îmi trece repede :). Pot folosi și colanții vechi însă ce mă deranjează este faptul că acei colanți pe care îi am mă strâng puțin în talie și se văd aripioarele iar din acest motiv am cam evitat să îi port. Colanții au costat 40 lei.
Iar aceștia sunt primii mei blugi pentru graviduțe. Talia blugului este imediat sub burtă și nu mă atinge și nu mă jenează în nici un fel iar partea de deasupra este un elastic care susține blugul să nu cadă. Aveau mai multe modele de blugi însă eu am vrut o pereche pe care să îi pot purta cu cipici sau cu sandale dacă va fi cazul așa că blugii mei nu sunt foarte largi jos. Recunosc că până acum i-am purtat de câteva ori mai ales că am prins și niște zile mai friguroase și chiar au fost de un real folos. Prețul lor a fost de 160 lei.

Acum aștept să bage și niște haine mai subțirele de vară și de ce nu îmi doresc și câteva rochițe. Am trecut zilele astea să văd noutățile însă nu am fost impresionată de nimic așa că am zis că mai aștept puțin pentru că momentan an un mic stoc.

Pentru persoanele care au trăit sau trăiesc o experiență asemănătoare cu a mea chiar le-aș ruga să își spună părerea lor și eventual să îmi zică de unde și-au cumpărat ele hăinuțe.

Comentarii